Кримінальна відповідальність OnlyFans Я займаюся технічною підтримкою моделей – встановлюю світло, налаштовую камери, іноді монтую ролики. Думав, що моя робота цілком легальна й не має жодного стосунку до законодавства, допоки один із моїх клієнтів не опинився в центрі кримінального провадження. Коли я дізнався, що навіть люди за кадром можуть нести кримінальну відповідальність за діяльність OnlyFans https://www.actum.com.ua/blog-3-1/kryminalna-vidpovidalnist-onlyfans в Україні, мені стало реально страшно. Добре, що порадили звернутися до «Актум» – компанії, яка спеціалізується на таких справах. Їхні юристи швидко оцінили мою ситуацію, виявили потенційні ризики та запропонували дієві механізми, як убезпечити себе й уникнути неприємностей. Здивувало, наскільки все було гнучко, з прикладами справ, коли справді притягували до відповідальності навіть тих, хто не створює контент напряму. Тепер я працюю лише за чітким договором, маю юридичне прикриття і консультуюся із фахівцями регулярно. Завдяки «Актум» я зрозумів, що закон – це не лише про покарання, а й про захист. Усім, хто хоч якось причетний до цієї сфери, раджу не зволікати – краще знати свої права наперед, ніж потім шукати вихід у паніці.
top of page

Group
Public·750 members
1 View
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page